De 19e eeuwse schrijver John Keats opende er zijn boek Endymion mee: “A thing of beauty is a joy forever”. Vrij vertaald: aan iets moois zul je voor altijd plezier beleven. Ook wij zijn die mening toegedaan.

 

Ongetwijfeld bent ook u, misschien wel zonder het te beseffen, de trotse bezitter van iets waar u voor altijd plezier aan zou kunnen en willen beleven. Vaak is het echter zo dat aan uw “iets” geen of te weinig plezier te beleven valt. De tand des tijds, een huishoudelijk ongelukje, een verhuizing, weersomstandigheden of een tegenvallende voetbaluitslag hebben misschien wel hun tol geëist. “That’s where we come in”. Héél erg vrij vertaald wil dit zeggen: “Dan wordt het misschien langzamerhand tijd eens contact met ons op te nemen”.

 

Op vakkundige wijze restaureren wij uw waardevolle bezittingen waaronder antieke meubelen, lijsten van spiegels en schilderijen, objets d’art (oude kunstvoorwerpen) van uiteenlopende aard en materialen, interieurstukken, keramische voorwerpen, kroonluchters en overige verlichtingsornamenten. Dit gebeurt op een ambachtelijke wijze met respect en oog voor authenticiteit en de actuele stand der wetenschap. Daarnaast kunnen wij u o.a. van dienst zijn met advisering en bemiddeling bij de aan- en verkoop, de taxatie, de conservatie, het onderhoud, het transport en de opslag van uw waardevolle eigendommen.

 

Wij kunnen bogen op een jarenlange ervaring in het restauratiewezen en mogen onder andere particuliere alsook institutionele verzamelaars en antiquiteitenhandelaren tot ons clientèle rekenen. Wij hopen u op deze website via onderstaande links een goede indruk te geven van onze activiteiten en nodigen u uiteraard geheel vrijblijvend uit contact met ons op te nemen om te kijken of wij van uw “thing of beauty a joy forever” kunnen  maken.

Restauratie-atelier Tim Schoenmakers

RESTAURATIE

TECHNIEKEN

MATERIALEN

SPECIALTIES

AAN-/VERKOOP

TAXATIE

NIEUWS / LINKS

CONTACT

SERVICE & PARTS

Home