Mocht u op zoek zijn naar een antiek meubelstuk of een (kunst)object om uw interieur mee op te sieren; dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij verwijzen u hiervoor graag naar onze aparte website: www.antique-interiors.com via onderstaande link. Uiteraard nodigen wij u graag uit contact met ons op te nemen indien u uw antieke meubelen of oude kunstvoorwerpen zou willen verkopen. Wij maken dan een geheel vrijblijvende afspraak met u waarbij wij beoordelen of het door u aangebodene aan onze smaak beantwoordt en eventueel een interessante aanvulling op onze collectie kan zijn.

 

Mochten wij onverhoopt geen interesse hebben in het door u aangebodene of niet kunnen beantwoorden aan het door u gezochte, dan kunnen wij u altijd adviseren waar u eventueel wel zou kunnen slagen. Een uitgebreid netwerk aan zowel afnemers als leveranciers staat ons daartoe ter beschikking. Wij doen ons uiterste best u met de meest geschikte partij in contact te brengen.

 

Indien u vermoedt of er misschien wel van overtuigd bent dat u zelf onvoldoende ter zake kundig bent, mocht u willen overgaan tot de aankoop of zelfs de verkoop van een stuk, dan kunnen wij u uiteraard van de nodige expertise voorzien. Of het nu gaat om de kwaliteit, de herkomst, het materiaal of de waarde. U kunt ons uiteraard ook een zoekopdracht geven mocht u zelf het door u gewenste object maar niet kunnen vinden. Mogelijkheden te over.

Restauratie-atelier Tim Schoenmakers

Aan– en verkoop, bemiddeling

HOME

CONTACT

ANTIQUE INTERIORS